hockey-hockey-indo_logo_wht

Over ons

Wie we zijn en waar we trots op zijn

Wij zijn

Hockey-Hockey

Stichting Hockey-Hockey helpt, met de hockeysport als middel, de kwetsbare kinderen in de Indonesische Republiek op weg naar een betere toekomst! Dit doen wij door het organiseren van mensen en middelen ten behoeve van sport-, onderwijs-, gezondheidszorg- en welzijn projecten die gericht zijn op kansarme kinderen in Indonesie.

"Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen."

Over Hockey-Hockey

Elke week verzorgen wij leuke en laagdrempelige hockey en lifeskills activiteiten voor de kinderen. Zodoende biedt Hockey-Hockey zowel sportieve en leerzame activiteiten aan de kwetsbare jeugd, en stimuleren wij gelijktijdig de ontwikkeling van de hockeysport in de Indonesische Republiek.

De stichting Hockey-Hockey biedt een innovatieve methode voor het aanpakken van de maatschappelijke vraagstukken van de Indonesische samenleving, met de hockeysport als middel. Deze aanpak is eerder succesvol gebleken in de Nederlandse stad Rotterdam, waar de hockey club Feijenoord actief is sinds 2010. Beide projecten zijn gestart door Paul Veldhuijzen, die nu deze succesvolle methode heeft geëxporteerd naar Jakarta.

HOCKEY-HOCKEY

Sport for Development

Door de Hockey-Hockey activiteiten stimuleren en promoten wij de veldhockeysport in Indonesië. In Indonesië wordt nauwelijks/niet in verenigingsverband de veldhockeysport uitgeoefend en wij gaan daar verandering in brengen! Door het verspreiden van het hockeyvirus, het opleiden van goede trainers, de basis te leggen voor een jeugdcompetitie en stakeholders te enthousiasmeren om mee te doen.

0 +
Blije kinderen
0 +
Sport locaties
0 +
Local heroes
0 +
Partners

Ons Team

Dit is ons prachtige team van vrijwilligers, Ambassadeurs, Comité van Aanbeveling en het Bestuur.

Bestuur

Gerald Wolf

Voorzitter

Paul Veldhuijzen

Secretaris

Gerard van der Vlugt

Penningmeester

Team

Pak Armo

Hoofdtrainer

Nicky Ali

Lokale coördinatie

Karen Hordijk

Lokale adviseur

Comité van Aanbeveling

Johan Wakkie

Eric van Heck

Albert Bos

Ambassadeurs

Maartje Scheepstra

Thijs de Greeff

Haak aan!

Laten we partners worden

De stichting Hockey-Hockey zoekt in Nederland partnerschappen op met Nederlandse ondernemingen of organisaties die in Indonesië actief zijn. Wij bouwen een sportief en interessant netwerk op rondom onze hockeyactiviteiten.

Hockey-Hockey

Partners

Samen met onze partners maken wij de Hockey dromen waar voor de kansarme kinderen in de Indonesische Republiek.

HockeyHockey nieuws

Actuele nieuws artikelen